Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jubilerend Benschop op zoek naar oud-leden

15 feb 2019, 18.00Nieuws

BENSCHOP - Zaterdagtweedeklasser Benschop bestaat op 3 mei 50 jaar. De leden van de jubileumcommissie zijn op zoek naar oud-leden, die zij uit het oog verloren.

Op vrijdagavond 3 mei is iedereen die Benschop een warm hart toedraagt vanaf 19.00 uur harte welkom op het sportcomplex van de dorpsclub voor de jubileumreceptie en de reünie. Veel oud-leden, -bestuursleden en -trainers zijn al rechtstreeks benaderd, maar er zijn er een aantal, van wie de adresgegevens niet bekend zijn.

Via de site van VV Benschop (vvbenschop.nl) kunnen zij zich aanmelden voor de reünie. Wie oude foto’s of krantenknipsels heeft, kan deze rechtstreeks op de site plaatsen.

Voor vragen zijn de drie oud-voorzitters Gerard van Groeningen (06-30005970), Johan Brouwer (06-20094019) en Leo Oudshoorn (06-22779146) beschikbaar.

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >