Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jumbo Snaterse nieuwe hoofdsponsor ASV Arkel

17 feb 2015, 10.41Nieuws

ARKEL - Jumbo Snaterse is de nieuwe hoofdsponsor van ASV Arkel. De naam van de toonaangevende supermarkt zal vanaf seizoen 2015-2016 de voorzijde van de shirts van de Arkelse hoofdmacht sieren.

‘Het is niet niks,’ wil voorzitter Berend Buddingh’ maar zeggen. 'De Olympisch kampioen Sven Kramer, Tour de France-rijder Laurens ten Dam, Formule 1 coureur Max Verstappen en ASV-aanvoerder Remi Schuurman van Klaveren. ‘Mooi rijtje toch? Allemaal sponsored by Jumbo. Wij zijn er trots op dat Jumbo nu ook ASV Arkel wil sponsoren. Zeker ook omdat we met Jumbo een bedrijf binnen halen waar we ons mee verwant voelen. Vernieuwend, toonaangevend, maatschappelijk betrokken. Dat is ook wat ASV is of wil worden. Dus ja, wij zijn heel blij met Jumbo’.

Met de komst van Jumbo naar Arkel komt na meer dan 10 jaar een einde aan het hoofdsponsorschap van Van der Vliet Wonen uit Arkel.  

Verbinding
Eric Snaterse van de in het Gorinchemse Piazzacentrum gevestigde supermarkt legt uit hoe het zover gekomen is en waarom hij specifiek voor ASV Arkel heeft gekozen. ‘Ik ken de vereniging al een tijdje. Mijn zoontjes voetballen hier ook. Maar de laatste twee jaar zie ik een ongekende ontwikkeling binnen de club. Er is ambitie op allerlei gebied. Niet alleen als het over het eerste elftal gaat, maar juist ook als het gaat om de opleiding, de positie als vereniging in je dorp, het zoeken naar binding. Daar willen wij graag partner van zijn. Want zo zie ik het toch meer, we sponsoren niet alleen een shirtje, maar we verbinden ons, we zijn partner. Samen zijn we de club.’

Het partnerschap van ASV Arkel en Jumbo Snaterse voorziet in een driejarige overeenkomst.