Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kan WNC in 2F Roda Boys van dienst zijn?

12 dec 2013, 10.15Nieuws

BOMMELERWAARD – Komend weekeinde het laatste complete rondje competitievoetbal van dit jaar. Volgende week nog hier en daar wat inhaalpotjes en dan is het echt winterstop.

In de eerste klasse A vecht Nivo Sparta het middenmootduel uit met ARC. Winst betekent voor de mannen van trainer Roland Schuermans dat ze aan kunnen pikken bij de subtop.

In 2F gaat koploper Roda Boys proberen sv Meerkerk op eigen terrein een kopje kleiner te maken. Dat moet kunnen lukken. WNC treft de uitbeurt bij FC Lienden. Een mooie uitdaging om bij de top te kunnen blijven behoren en om tevens Roda Boys een handje te helpen.

GVV’63 treft in GDC een concurrent voor de onderste plaatsen en niet verliezen zal bij het team van John Laponder voorop staan.

Niet cadeau
In 3D kan Zuilichem zich ten koste van BLC weer wat opwerken.

Kerkwijk-MVV’58 is in 4D een mooi treffen. De koploper zal het in Kerkwijk  niet cadeau krijgen. De Kerkwijkers willen mee blijven doen en bij een zege heeft de thuisclub ook 22 punten. Brakel ontvangt Willem II en de Tilburgers verslaan  is geen gemakkelijke opgave. Well gaat naar Waalwijk om WSC te bekampen. Ook geen sinecure.

Zondag
DSC, en dan hebben we het over 3C zondag, reist af naar Buren. Dat moet drie punten op kunnen leveren.

In 4F moet Jan van Arckel kunnen winnen van Maliskamp. Dit is ook nodig om aanspraak te kunnen maken op de tweede stek. FC Engelen zal wel een te grote kluif zijn voor Hurwenen. En Alem lijkt niet opgewassen tegen koploper Vlijmense Boys.

Heerewaarden-Hedel is in 5D de streekderby. Op papier is Hedel topfavoriet. Rossum hoeft niet te verliezen van FC Drunen. Maar Ophemert lijkt niet bij machte TGG van zich af te schudden. RKVSC kan tegen het zwakkere Waalkanters de zesde seizoenszege binnen halen.

door Marry Bouman

Lees meer over : Bommelerwaard, voorbeschouwing