Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Katwijk - Kozakken Boys op 1 september live op FOX Sports

07 aug 2018, 19.22Nieuws
(foto: Jan Noorlandt)

WERKENDAM - Het duel tussen Katwijk en Kozakken Boys dat op zaterdag 1 september op het schema staat in de Tweede Divisie zal live te volgen zijn op FOX Sports.

Dat heeft de voetbalzender inmiddels naar buiten gebracht. Het is de wedstrijd tussen de nummers één en twee van het vorige seizoen, waarin Katwijk op de laatste speeldag uitgerekend kampioen werd op De Zwaaier.

Kozakken Boys opent een week eerder thuis tegen AFC, waar Raily Ignacio momenteel onder contract staat. De afgelopen drie seizoenen verloor de ploeg van Jasper de Muijnck nooit van Katwijk. Sinds 2015 volgden achtereenvolgens een 2-1, 4-3, 4-0 en 2-0 overwinning en werd er twee keer met 0-0 gelijkgespeeld.

Het duel begint om 15.30 uur.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer over : Kozakken Boys, Katwijk, Fox Sports