Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kees Spaan: ‘Wij hebben nog heel wat punten nodig om ons veilig te spelen’

10 jan 2019, 07.14Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Voor Kozakken Boys’ technisch directeur Kees Spaan zijn andere tijden aangebroken. Jarenlang werkte hij op De Zwaaier aan een team dat zich met de allerbesten op het hoogste amateurniveau kon meten.

Dat viel uiteraard op bij clubs uit het betaalde voetbal. Spaan rekende al eens voor dat er sinds zijn komst elf spelers naar een BVO zijn vertrokken. Na het afgelopen seizoen vertrokken er vijf. Hij ziet straks drie spelers, waarbij aanvoerder Gwaeron Stout en topscorer Ahmed El Azzouti, naar concurrent IJsselmeervogels vertrekken.

Nu moet hij opnieuw gaan bouwen en dat vraagt tijd. “Ik maak mij serieus zorgen voor dit seizoen”, laat de Dordtenaar weten. “Wij hebben nog heel wat punten nodig om ons veilig te spelen. Ik hoop dat onze trainersstaf en de spelers de schouders eronder zetten en dit seizoen goed gaan afmaken.”

Spaan weet natuurlijk uit ervaring dat het niet meevalt om een groep die uiteenvalt te blijven motiveren.

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Lees meer over : Kees Spaan, Kozakken Boys