Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kees Spaan verwacht binnenkort duidelijkheid over zijn toekomst

10 aug 2018, 10.32Nieuws

WERKENDAM - Kees Spaan verwacht binnen nu en drie maanden uitsluitsel te kunnen geven over zijn toekomst. Een stap naar het betaald voetbal is daarin ook een mogelijkheid.

Dat geeft de technisch directeur van Kozakken Boys in een interview op Voetbal247.nl toe: "Ik heb het erg naar mijn zin bij de club en geniet erg van de gezelligheid hier. Maar tegelijkertijd is er ook wat belangstelling uit het betaald voetbal. Dat zet me aan het denken over mijn toekomst."

Het is voor Spaan, wiens contract dit seizoen afloopt, naar eigen zeggen belangrijk om op korte termijn duidelijk te maken waar zijn toekomst ligt: "Mocht ik besluiten om mijn contract niet te verlengen, dan verwacht ik dat binnen drie maanden wel kenbaar te maken, omdat ik het niet correct vind om dan al wel de selectie voor volgend seizoen samen te stellen.”

Spaan heeft inmiddels zeven jaar als TD achter de rug binnen de Werkendamse club. De voorbije zomerperiode werd door omstanders gezien als één van de belangrijkste in Spaan's dienstverband als TD, gezien het vertrek van maar liefst dertien spelers vanaf sportpark De Zwaaier.

Vooralsnog is het afwachten hoe representatief de selectie het aanstaande seizoen in de Tweede Divisie zal zijn. In de voorbereiding verloor Kozakken Boys tot dusver drie van de vier wedstrijden, waaronder dinsdag tegen eersteklasser Sportlust'46 (2-3).

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Kees Spaan, Kozakken Boys