Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kees Spaan: 'We hebben nog één speler op het oog'

13 feb 2019, 07.00Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - De Kozakken Boys-selectie van de nieuwe trainer Rick Adjei voor het volgende seizoen bestaat nu al uit achttien veldspelers en drie doelmannen.

Kees Spaan, verantwoordelijk voor het technisch beleid op De Zwaaier: “Wij zijn praktisch rond voor het volgend seizoen. Ik verwacht dat wij nog een verdedigende middenvelder aan de selectie toevoegen. Wij hebben een speler op het oog. Daarover binnenkort meer.”

Spaan weet dat hij nu klaar moet zijn. “Wij halen interessante spelers van voornamelijk een lager niveau dan de tweede divisie. Dan moet je snel handelen. Andere clubs blijven shoppen in de Keuken Kampioen Divisie. Dat kunnen en willen wij niet meer. Met Mekkaoui moesten wij ook snel handelen, want daar zaten nog twee BVO’s en een club uit België achteraan. Wij moeten op ons huishoudboekje passen, maar ik denk dat wij in overleg met Rick Adjei een goede selectie met talentvolle spelers neerzetten.”

Spaan weet dat het voor de nieuwkomers niet mee gaat vallen om Gwaeron Stout, Ahmed El Azzouti en Sanny Monteiro te gaan vervangen. “Voor de nieuwe trainer met een deels nieuwe groep zal het even wennen worden, maar ik heb er alle vertrouwen in, want het gevoel is goed.”

Selectie 2019-2020: De doelmannen Nils den Hartog, Richard Arends (2021) en Aschwin Bakema; Quentin Jakoba, Jeffrey Rijsdijk, Leon Bot, Mats van Huijgevoort, Charlton Vicento, Sander Heesakkers, Mark Veenhoven, Johnny Lommers, Robert Mutzers, Jeffrey Van Nuland (2021), Sven van Ingen (2021), Don Bolsius (2021), Nando Wormgoor (DOVO, 2021), Bassou Boulghalgh (UNA, 2021), Kay Tejan (Quick Boys, 2021), Frenk Keukens (De Treffers, 2021), Yassin Ouja (Unitas, 2021) en Nizar Mekkaoui (Baronie, 2021).

(Bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt editie Altena)

Lees meer over : Kees Spaan, Kozakken Boys