Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kees Spaan: 'Wij kunnen niet mee in biedingen'

25 nov 2015, 08.34Nieuws
Kees Spaan heeft binnenkort een gesprek over zijn eigen, aflopende contract. (foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Kees Spaan verwacht dat er na Sherwin Grot en Mimoun Eloisghiri nog meer spelers zullen vertrekken bij Kozakken Boys. "Wij kunnen niet mee in biedingen van clubs als IJsselmeervogels."

Voor het onafscheidelijke technische duo Kees Spaan en Teus Blokland is nog veel werk aan de winkel. Kozakken Boys kan het succesvolle duo Grot/Eloisghiri niet vasthouden. De Arnhemmers kiezen na een derde deel van de competitie volgend seizoen voor het grote geld bij IJsselmeervogels.

Spaan: “Wij kunnen niet mee in biedingen van dergelijke clubs. Als zulke clubs zich melden, zitten wij in de wachtkamer. Daarom zullen er nog meer spelers van onze selectie gaan vertrekken.”

Belangrijkheid
Ook het vertrek van Alje Schut doet pijn. “Met Schut in het team heeft Kozakken Boys nog geen wedstrijd verloren. Dat zegt genoeg over zijn belangrijkheid voor het team.”

Kozakken Boys legde wel al een half dozijn spelers -Hogedoorn, Bot, Stout, Pollemans, Hammouti, Gaari en nieuweling Sönmez- voor het nieuwe seizoen vast.

Spaan, die hard werkt om de selectie weer op niveau te brengen, verwacht binnen twee weken met voorzitter Ad van Wijk om tafel te zitten om afspraken te maken over zijn eigen contract, dat medio 2016 afloopt.

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt editie Land van Heusden & Altena)