Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Khatibi bij Schelluinen herenigd met Philip den Haan

10 aug 2018, 12.03NieuwsUpdate

SCHELLUINEN - Soheil Khatibi behoort aanstaand seizoen tot de selectie van derdeklasser Schelluinen, de club waar hij eerder ook al in de jeugd en in het eerste elftal actief was. Dat meldt AD/Rivierenland vrijdag.

De 27-jarige Khatibi legde zich na zijn carrière die hem langs clubs als Unitas-zo, Unitas-za en Schelluinen leidde, toe op zijn studie. Op sportpark Scalune wordt hij herenigd met Philip den Haan, die Khatibi op zestienjarige leeftijd liet debuteren in Unitas-zo. 

UPDATE: Schelluinen heeft bij monde van Leon de Bruijn, verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken op Scalune, verbaasd gereageerd op bovenstaand bericht: "Het is vreemd dat de overgang van Soheil Khatibi al wordt gemeld, want zijn overging is nog niet definitief. Hij heeft in mei zijn lidmaatschap bij Unitas opgezegd en het wachten is nu op officiële toestemming van de KNVB. Schelluinen en Khatibi hopen na het weekend positief nieuws te horen."

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >