Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kismet stapt uit competitie; nadelig voor Lekvogels

21 apr 2018, 22.06Nieuws
Clublogo Lekvogels (nieuw!)

UTRECHT/LEXMOND • Waar Lekvogels al vanaf dag één rekening mee hield gschiedde: Kismet is uit de vierde klasse G van West I gestapt. De Utrechtenaren hadden niet genoeg spelers om de competitie uit te kunnen spelen.

“Al na onze openingswedstrijd was ik er al bang voor dat ze uit de competitie zouden stappen”, geeft trainer Raymond Sponselee aan. Lekvogels won dat duel met 10-0 en ook in de terugwedstrijd werd Kismet verslagen: 4-1.

De ploeg uit Lexmond streed in de competitie nog om plek vier, en daarmee voor een plek in de nacompetitie, maar kan dat nu definitief vergeten.

“Onze concurrent DVSU speelde namelijk gelijk tegen Kismet” weet Sponsellee. “Wij leveren nu zes punten in, zij slechts eentje. Hierdoor worden we nu waarschijnlijk vijfde. Het is voor ons nu over en uit, maar we gaan de competitie nog wel tot een goed einde brengen hoor.”

Marco van Vlijmen

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Marco >
Lees meer over : Kismet, Lekvogels, nacompetitie