Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

KNVB beslist: Groot-Ammers - RFC bij Kozakken Boys

03 jun 2019, 12.45Nieuws
(foto: Annemieke van As)

GROOT-AMMERS/WERKENDAM - De nacompetitiefinale tussen Groot-Ammers en RFC, met als inzet een plaats in de derde klasse, wordt zaterdag 8 juni om 14:30 uur bij Kozakken Boys gespeeld.

De clubs kwamen er onderling niet uit; Groot-Ammers had een voorkeur voor kunstgras, RFC voor natuurgras. Hierop hakte de KNVB de knoop door en werd De Zwaaier in Werkendam aangewezen als speellocatie.

Saillant detail: vorig seizoen stonden beide clubs ook in de nacompetitiefinale tegenover elkaar. RFC promoveerde toen naar de derde klasse. De fusieclub uit Raamsdonksveer speelt ditmaal voor lijfsbehoud, voor Groot-Ammers staat promotie op het spel.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >