Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

KNVB meldt zaterdagochtend eventuele afgelastingen A- en B-categorie

16 mrt 2018, 15.16Nieuws

REGIO - De KNVB maakt zaterdagochtend bekend of er afgelastingen in de A- en B-categorie van kracht zijn. Daarentegen heeft de voetbalbond al wel voor alle districten het zaterdagvoetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met onder-11.

De voetbalbond licht haar besluit tot de afgelasting van de diverse jeugdteams op de eigen website toe. "Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen."

Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën onder-12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er volgens de KNVB een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : afgelasting