Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys bindt Kees Spaan nog drie jaar

02 dec 2015, 22.54Nieuws

WERKENDAM - Kees Spaan is aan zijn vijfde seizoen als technisch directeur van Kozakken Boys bezig. Daar komen in elk geval nog drie jaar bij. Voor die periode zijn het bestuur van Kozakken Boys en Spaan contractverlenging overeengekomen.

Onder leiding van Spaan heeft Kozakken Boys zich ontwikkeld van een stabiele hoofdklasser tot zaterdagkampioen van Nederland. Ook dit seizoen voert de Werkendamse club de ranglijst in de Topklasse aan.

'Dit seizoen liggen we op koers voor de doelstelling: plaatsing voor de 2e divisie en daarin een stabiele middenmoter worden, dit alles met aantrekkelijk voetbal. Omdat er van beide kanten is uitgesproken dat er nog voldoende uitdagingen zijn voor de komende jaren met name door de komst van de 2e divisie, is een contract voor drie jaar overeengekomen', meldt het bestuur op de clubwebsite.

De focus van Spaan zal vanaf volgend seizoen, als gevolg van de ontwikkelingen in het topamateurvoetbal, uitsluitend op de A-selectie komen te liggen. Zijn huidige werkzaamheden buiten de A-selectie zullen op een andere wijze worden ingevuld.