Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys breekt per direct met trainer Jasper de Muijnck

06 nov 2018, 20.07Nieuws

WERKENDAM - Kozakken Boys breekt per direct met trainer Jasper de Muinck, die afgelopen zomer Danny Buijs opvolgde op De Zwaaier. De vice-kampioen van vorig seizoen staat momenteel dertiende in de Tweede Divisie en verloor zes van de dertien competitieduels.

Kozakken Boys meldt dat 'in goed overleg is besloten om de samenwerking te beëindigen.

TD Kees Spaan op de website van de Werkendamse club: “Jasper heeft te kennen gegeven dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn voetbalvisie op de groep over te brengen. Ook na diverse gesprekken met de spelersgroep en technische commissie is er geen verbetering waar te nemen. Jasper en wijzelf hebben geen geloof meer dat dit alsnog zou gebeuren en daarom is het beter om de samenwerking te beëindigen.”

Geen klik
“Het is jammer dat zoiets als dit gebeurt. Jasper is een fijn persoon om mee te werken, maar als het niet klikt tussen een trainer en de spelersgroep dan wordt het gewoon heel moeilijk. Gelukkig is het allemaal in goed overleg met Jasper gegaan. We gaan nu kijken om een vervanger te vinden”, aldus voorzitter Henk de Goeij.

De komende tijd zullen de assistent-trainers de taken van Jasper de Muijnck overnemen, totdat er een nieuwe trainer is aangesteld.