Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys een-na-beste amateurclub in bekertoernooi

17 aug 2018, 17.52Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft zich dankzij een aantal uitstekende prestaties in de afgelopen jaren op de tweede plaats genesteld op de ranglijst van best presterende amateurclubs in het bekertoernooi. 

De Werkendammers moeten op die rangschikking enkel VVSB voor zich dulden, dat drie seizoenen geleden FC Den Bosch in de kwartfinale uitschakelde. 

De ranglijst is gebaseerd op de voorbije vijf edities van het toernooi om de KNVB Beker. Daarin baarde Kozakken Boys opzien door onder meer Helmond Sport (3-0) en De Graafschap (winst na strafschoppen) op sportpark De Zwaaier te verslaan.

Verlenging
Ook tegen Eredivisionisten deed de ploeg van trainer Danny Buijs aan klantenbinding. In het seizoen 2015-2016 verloor Kozakken Boys in eigen huis dankzij twee late goals met 1-3 van AZ. Vorig seizoen had PEC Zwolle zelfs een verlenging nodig om de bezoekers uit Werkendam van zich af te schudden.

De volledige top-vijf van amateurclubs in het KNVB-Bekertoernooi is hier te vinden.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Kozakken Boys, KNVB beker