Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys hoopt Robert Mutzers aan zich te binden

07 jan 2019, 17.19Nieuws

WERKENDAM - Robert Mutzers houdt zijn conditie op peil bij Kozakken Boys. De gewezen aanvaller (25) van De Treffers en FC Dordrecht keerde deze winter terug van een avontuur in Oekraïne.

“Robert vroeg aan mij of hij tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe club zijn conditie bij ons op peil mocht houden”, vertelt technisch directeur Kees Spaan op de website van Kozakken Boys. “Robert is een uitstekende speler. Ik hoop dat we hem aan ons kunnen binden, zodat hij zijn kwaliteiten ook tijdens wedstrijden kan laten zien. Hij zou zeker een toegevoegde waarde zijn voor ons elftal. We hebben nog tot 31 januari om ons te versterken. Ik hoop dat Robert snel zijn keuze maakt.”

Mutzers begon met voetballen bij Dongen, waarna hij in 2015 de overstap maakte naar De Treffers. Na twee succesvolle seizoenen in Groesbeek bood FC Dordrecht hem de kans in het profvoetbal, waar hij in zijn eerste seizoen 12 keer scoorde in 35 wedstrijden. Afgelopen zomer ging Mutzers een avontuur aan bij Chornomorets Odessa in de Oekraïense Premier League.