Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys moet op de tanden bijten

24 sep 2015, 14.45Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Kozakken Boys draait ook dit seizoen mee in de top van de topklasse. Zaterdag komt het linke Scheveningen op bezoek op de Zwaaier.

Willen de Werkendammers aan blijven haken bij de topploegen, dan zal er tegen Scheveningen een tandje bij moeten worden geschakeld. Alleen winst vormt het juiste uitgangspunt.

In de hoofdklasse is Achilles Veen nog niet op dreef. Zaterdag ligt er misschien een opkikker te wachten tegen DOVO, al zal de formatie van trainer Johan van Bijsterveld dan wel scherp moeten zijn in alle geledingen.

GDC heeft het lastig in de eerste klasse. Dus zaterdag maar de beuk er in tegen FC Breukelen om weg te komen van de gevarenzone.

Tweede klasse
In de tweede klasse staat Altena voor de zware opgave om koploper GJS in Dalem te bedwingen. Benieuwd of de equipe van trainer Richard van Gils daartoe in staat is. Bij Almkerk gaat het tot nu toe crescendo. Zaterdag tegen Nivo Sparta zullen wel de mouwen flink opgestroopt moeten worden om ook de tegenstander uit de Bommelerwaard aan de zegekar te binden. GRC 14 dreigt nu al tussen wal en schip te vallen. Bij Tricht zullen de manschappen van trainer Marcel van Helmond hopelijk het herstel vinden. Wilhelmina’26 kan nog weinig potten breken in de tweede klasse. Of dat wel gebeurt tegen Alblasserdam is afwachten.

Over de krachtsverhoudingen is de derde klasse is nog weinig te zeggen. Sleeuwijk zal het goede gevoel vast willen houden van de wedstrijd tegen Sparta’30. Dan moet het goed komen tegen Willem 11. NOAD’32 moet de punten kunnen pakken tegen ASH. Hetzelfde geldt voor Woudrichem, dat op bezoek gaat bij GVV’63. Sparta’30 zal zich willen herstellen bij NEO’25.

Op zondag lonken de drie punten voor Be Ready, dat OMC moet kunnen hebben. HHC’09 moet de koppositie verdedigen tegen het niet te onderschatten DIA. In de vijfde klasse is Dussense Boys goed bezig. Uit naar TPO wordt wel een lastige.