Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys naar derde ronde KNVB-beker

24 sep 2013, 20.40Nieuws

WERKENDAM - Voor het eerst in de clubhistorie heeft Kozakken Boys dinsdagavond de derde ronde van de KNVB-beker bereikt.

De Werkendammers wonnen afgetekend met 3-0 van Scheveningen, koploper in de Topklasse.

Ismaël Yildirim zette Kozakken Boys, dat weer eens in een 4-3-3 formatie speelde, na twintig minuten op voorsprong. Na de pauze bleef de geblesseerde Arie Lock langs de kant. Wesley Pollemans was zijn vervanger. Verder werd Toby Mulder ingebracht voor Mohammed Hammouti. Scheveningen probeerde Kozakken Boys onder druk te zetten, maar de thuisclub liet zich niet van de wijs brengen. Gedurende het tweede deel werkten de Boys zich onder de druk uit. Er kwamen kansen voor Arif Irilmazbilek en Yildirim.

Na een knappe steekbal van Danny Buijs maakte Basoski er 2-0 van. De thuisclub had nog een goed eindschot met de 3-0 door Sjoerd van der Waal, die een voorzet van Basoski met het hoofd afrondde. Het betekende een dik verdiende overwinning. 

Loting
'Man of the match' was Leon Bot, die dit seizoen nog amper speelminuten maakte maar er als vervanger van de geblesseerde Ramos direct weer stond.

Plaatsing voor de derde ronde is financieel aantrekkelijk voor Kozakken Boys, dat uiteraard ook kans heeft een aansprekende tegenstander te loten. De loting is donderdagavond na de wedstrijd Feyenoord-FC Dordrecht. De derde ronde wordt gespeeld op 29, 30 en 31 oktober.

Lees meer over : Kozakken Boys, KNVB-beker