Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys ronde verder in KNVB-beker

28 aug 2013, 20.50Nieuws

WERKENDAM – Kozakken Boys is door naar de volgende ronde van de landelijke KNVB beker. De ploeg van trainer Dogan Corneille versloeg Be Quick 1887 woensdagavond met 2-1.

Er was op De Zwaaier maar één ploeg die voetbalde en dat was Kozakken Boys. De gasten uit Groningen verdedigden massaal en deden dat nog goed ook. Na een slippertje achterin bij de Boys kwam Be Quick 1887 zelfs op 0-1 door Rob v/d Ley. Twee minuten later stond er al 1-1 op het scorebord door een treffer van Gwaeron Stout.

Kozakken Boys, waar ex-prof Danny Buijs na de rust zijn opwachting maakte, bleef aanvallen. De verdiende 2-1 werd twintig minuten voor tijd gescoord door Quintin Jacoba. Voor de laatste tien minuten kwam Arif Irilmazbilek nog in de ploeg.

De volgende tegenstander van Kozakken Boys -op dinsdagavond 24 september om 20.00 uur- is Scheveningen, weer op eigen veld.