Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys strikt Jordie van der Laan (Telstar) en Dhanes Ghiraw (Vitesse Delft)

01 jun 2019, 19.36Nieuws

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft zich verzekerd van de diensten van Jordie van der Laan en Dhanesh Ghiraw. De 25-jarige Van der Laan komt over van Telstar, met Ghiraw heeft Kozakken Boys een nieuwe doelman aangetrokken. Beiden tekenden tot de zomer van 2021 op De Zwaaier.

Van der Laan begon met voetballen bij VV SIOL in zijn geboorteplaats Cuijk. Na drie jaar in de jeugdopleiding van PSV verdedigde Van der Laan vanaf 2005 negen seizoenen lang de clubkleuren van JVC Cuijk, waar hij op 19-jarige leeftijd zijn debuut maakte in de Topklasse Zondag.

Via Juliana’31 en FC Lienden keerde Van der Laan in 2017 terug bij JVC Cuijk in de Derde Divisie Zondag. Met 25 doelpunten kroonde de Brabander zich tot clubtopscorer, waarmee hij een transfer naar Telstar verdiende. In Velsen-Zuid kwam hij afgelopen seizoen niet verder dan zeven duels in de Keuken Kampioen Divisie.

In mei van dit jaar kwam Van Der Laan uitgebreid in de media nadat Telstar zijn contract had ontbonden. Reden hiervoor was een bezoek aan de halve finale van de Champions League tussen Tottenham Hotspur en Ajax, terwijl hij zich ziek had gemeld.

Twee meter
Met Dhanesh Ghiraw beschikt trainer Rick Adjei komend seizoen over drie doelmannen. De 21-jarige Ghiraw speelde onder andere in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam en Feyenoord, waarna hij via Leonidas en Te Werve afgelopen seizoen in de voorbereiding bij Jong NEC begon. Nadat hij in Nijmegen al snel geblesseerd raakte, koos de twee meter lange sluitpost voor een verblijf bij Vitesse Delft in de tweede klasse.