Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys uitgeschakeld door Sportlust'46

23 sep 2014, 20.28Nieuws

WERKENDAM - Het was in het KNVB-bekertoernooi dinsdag de avond van de verrassingen. Voor Kozakken Boys een onaangename... De topklasser werd op eigen veld met 1-3 uitgeschakeld door de Woerdense eersteklasser Sportlust'46, getraind door oud-Papendrechttrainer Richard Middelkoop.

Het was invaller Arif Irilmazbilek die Kozakken Boys met zijn eerste treffer van het seizoen aan de leiding bracht. De vreugde was van korte duur, want de spits moest even later alweer geblesseerd het veld verlaten. Mogelijk is Irilmazbilek opnieuw voor langere tijd uitgeschakeld.

Een kwartier voor tijd kopte Nick van Baaren de gelijkmaker, die al enigszins in de lucht hing, binnen. In de verlenging maakte Demeijer uit een strafschop, na balverlies van Leon Bot, een einde aan de Werkendamse illusies. Want ondanks verwoede laatste pogingen kwam Kozakken Boys niet meer langszij. 

Ditmaal dus geen derde ronde en geen profclub als tegenstander op De Zwaaier. Wesley Pollemans moest na zijn tweede gele kaart voortijdig het veld verlaten.