Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys voor eerst naar derde bekerronde?

23 sep 2013, 19.27Nieuws

WERKENDAM - Nog nooit slaagde Kozakken Boys erin zich te plaatsen voor de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi. Dinsdagavond 24 september dient zich een nieuwe kans aan als Scheveningen op bezoek komt.

De tweede ronde was al een aantal keren het eindstation voor Kozakken Boys. Niet verwonderlijk met onder meer PSV, Ajax en Heerenveen als tegenstanders.

De Werkendammers stuiten ditmaal op collega-topklasser Scheveningen. Beide clubs zullen er op gebrand zijn de financieel interessante derde ronde te halen, temeer daar de kans groot is dat hierin een profclub als tegenstander opdoemt. Op De Zwaaier wordt om 20.00 uur afgetrapt.