Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys-voorzitter De Goeij: 'Kaartverkoop gekkenhuis'

12 okt 2016, 07.23Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Direct vanaf het moment dat Eljero Elia tijdens de loting in De Kuip Ajax aan Kozakken Boys koppelde, kwam het bestuur van Kozakken Boys in een achtbaan terecht. Voorzitter Henk de Goeij: “De kaartverkoop is een gekkenhuis geworden. Natuurlijk wisten wij dat de belangstelling voor kaarten groot zou zijn, wij hadden alles ook goed voorbereid. Maar dat de 5800 kaarten zo snel uitverkocht zouden zijn, hadden wij niet verwacht. Voor mijn gevoel hadden wij 10.000 kaarten kunnen verkopen, want heel veel mensen hebben helaas naast een kaartje gegrepen.”

De Goeij vervolgt: “Nu zijn wij heel erg bezig met veiligheid. Overleg met politie en brandweer. Er wordt een verkeersplan gemaakt, want het wordt natuurlijk verschrikkelijk druk. Er worden twee zittribunes bijgebouwd, want de zeshonderd mensen met een VIP-kaart hebben uiteraard ook recht op een zitplaats. Op andere plaatsen worden staantribunes gebouwd. Ajax komt met driehonderd supporters in het uitvak. De beveiliging moet geregeld worden. FOX Sports pakt groot uit met een live-uitzending.”

Parallel aan het Ajax-verhaal loopt de uitwerking van de plannen voor de nieuw- en verbouw van de hoofdtribune annex businesslounge. “Met de sponsorgroep zijn wij deze week bezig om de financiering hiervoor rond te krijgen”, zegt De Goeij. “Wij hebben steeds gezegd dat de financiering voor tachtig procent rond moet zijn voor wij gaan beginnen. Daar zitten wij dichtbij en nee, voor dit project zetten wij geen geld in dat overblijft na het duel tegen Ajax.”

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena)