Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij optimistisch over toekomst

09 jan 2019, 11.59Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Kozakken Boys had vorig seizoen op financieel vlak een moeilijk jaar. Voorzitter Henk de Goeij: “Dat heeft ons natuurlijk wel aan het denken gezet. Wij hebben een nieuw fundament neergezet en dat staat steviger dan het ooit was. Wij zijn goed bezig met het verhogen van de inkomsten maar kijken vooral naar de kostenkant, die wij op een stabiel niveau willen houden. Er ligt nu een heel gedegen vijfjarenplan, waar ook de nieuwbouwplannen deel van uitmaken. Wij hebben de eerste twee fasen afgerond. Fase drie is het optrekken van de nieuwe tribune. Dat gaat plaatsvinden als de middelen toereikend zijn.”

In een overvol clubgebouw hield Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij de traditionele nieuwjaarstoespraak. Hij zit in zijn derde jaar als voorzitter. “Ik doe het graag. Natuurlijk gaat er heel veel tijd in zitten. Ik tracht mijn tijd goed te verdelen tussen mijn gezin, mijn werk en de club. Bij de club heb ik veel steun aan mijn overige bestuursleden en de technische commissie, die al de gesprekken met spelers voert. Wij zien graag dat er volgend seizoen opnieuw een goed team staat. Maar dat kunnen wij aan onze technische staf, in samenspraak met de nieuwe trainer Rick Adjei, wel overlaten. Zij hebben heel wat werk te verrichten, want er zal deels een nieuwe groep geformeerd moeten worden.”

Namens het bestuur spreekt De Goeij de wens uit dat er straks een selectie staat die in het linkerrijtje van de tweede divisie meekan. “Natuurlijk zijn wij de laatste jaren verwend geweest en zit het dit seizoen niet mee. Ik hoop dat wij nog een paar plaatsen kunnen opschuiven en met een gedegen beleid weer wat stappen omhoog kunnen maken.”

Jeugdafdeling
De Goeij keek ook nog even naar de grote jeugdafdeling van Kozakken Boys. “Ook die organisatie staat goed. Natuurlijk heeft de jeugd het moeilijk om aan te pikken bij het niveau van het eerste elftal. Onze jeugd onder negentien zou eigenlijk in de tweede divisie moeten gaan spelen, maar dat lukt ons nog net niet. Verder gaat het prima, want vergis je niet dat onze jeugdafdeling qua aantallen het grootste aandeel heeft binnen onze club.”

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Lees meer over : Henk de Goeij, Kozakken Boys