Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kunstgras voor Kozakken Boys en Sleeuwijk

07 apr 2015, 19.32Nieuws

WERKENDAM/SLEEUWIJK - Het is definitief: Kozakken Boys en vv Sleeuwijk krijgen kunstgras. De gemeenteraad van Werkendam is hiermee dinsdagavond akkoord gegaan.

Bij beide clubs krijgt het hoofdveld een kunstgrasmat. Met de aanleg ervan zal direct na afloop van het huidige seizoen worden gestart.

Bij Kozakken Boys was de overgang naar kunstgras eigenlijk voor de zomer van 2016 voorzien. Voor zowel gemeente als club is het echter voordeliger (vanwege het aanbestedingsvoordeel, red.) gebleken het kunstgrasveld dit jaar al te realiseren. In juni zal met de aanleg van een 'hypermodern kunstgrasveld' worden begonnen, dat in augustus in gebruik kan worden genomen.