Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kunstgrasveld Drechtstreek wordt gerenoveerd

21 jul 2018, 08.30Nieuws

PAPENDRECHT • Het kunstgrasveld van VV Drechtstreek in Papendrecht is aan renovatie toe. Uit onderzoek is gebleken dat het veld in sportpark Oostpolder het einde van zijn technische levensduur nadert.

Het kunstgrasveld is in 2008 door de gemeente Papendrecht aangelegd. Nu vertoont met name de toplaag slijtageplekken. 

KNVB-normen
Bij de renovatie wordt de hele toplaag van het kunstgrasveld vervangen. De ondergrond van het veld is nog in een goede conditie en behoeft geen aanpassing. Een belangrijk uitgangspunt is dat het gerenoveerde kunstgrasveld zal voldoen aan de normen van de KNVB. Na het voltooiing van de opknapbeurt doet KIWA ISA Sport een eindkeuring.

Planning  
De renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Antea group. De voorlopige planning is dat de werkzaamheden starten in de week van 13 augustus. Naar verwachting neemt de klus ongeveer vier weken in beslag. Uiteraard is dit afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden. Gedurende de werkzaamheden is het kunstgrasveld niet toegankelijk en bespeelbaar.