Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kwartet Nederlands Dovenelftal naar SPV’81

14 jun 2017, 23.00Nieuws

POLSBROEK - Raymond Lantinga, sinds kort bonscoach van het Nederlandse Dovenelftal, die bij SPV’81 Frits van Dijk opvolgt als clubtrainer, neemt een aantal spelers van het Nederlands doventeam ook onder zijn hoede bij de Polsbroekse zaterdagvierdeklasser.

De slechthorenden Jelle Hermens, Patrick Lanser, Rodin Davet en Mike van der Staal gaan proberen een basisplaats af te dwingen bij de dorpsclub uit de Lopikerwaard.

,,Ik heb heel veel zin in beide functies,” vertelt de 44-jarige Nieuwegeiner enthousiast. ,,Met het dovenelftal maken we een goede kans om ons te kwalificeren voor het EK van 2019 in Griekenland. In Polsbroek hoop ik ook wat moois neer te zetten.”

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >