Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Laatste seizoen Becht bij Roda Boys

14 sep 2014, 11.12Nieuws

AALST – Jean Philip Becht keert Roda Boys na dit seizoen de rug toe en stopt zo goed als zeker met veldvoetbal.

Alleen als er een “bijzondere club met een bijzondere aanbieding” komt, is Becht mogelijk van zijn voornemen af te brengen. De spelverdeler, ex-speler van onder meer eredivisionist NAC, Kozakken Boys en SteDoCo, wordt eind deze maand 34. “Ik ben geen speler die het van souplesse moet hebben en begin de pijntjes te voelen.”

Becht kiest na dit seizoen voor een rol als tweede keeper bij zaalvoetbalclub CFM Transito uit Werkendam. De keuze is volgens hem niet zo opmerkelijk als het lijkt, omdat hij in een ver verleden al eens in de zaal keepte. Vrijdagavond zat Becht in Gorinchem “voor de gezelligheid” op de bank tijdens de competitieopening van CFM Transito bij Jogadores (3-2 verlies).

“Ik heb tegenover de club aangegeven dat Martijn Verhoeven eerste keeper is en dat ik slechts als stand-in wil fungeren.”

André van der Vlerk