Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lamy van der Vliet erevoorzitter van WNC

10 jul 2019, 18.19Nieuws
• Lamy van der Vliet (m) is benoemd tot erevoorzitter van WNC. (foto: WNC)

WAARDENBURG - Aftredend voorzitter Lamy van der Vliet is tijdens de seizoensafsluiting van WNC benoemd tot erevoorzitter van de Waardenburgse club.

WNC loopt als een geelzwarte draad door het leven van Van der Vliet. In de jaren '60 en '70 stond hij bekend als een veel scorende spits, die vanaf 1990 -met een korte tussenpauze- zeven jaar hoofdtrainer is geweest.

Lamy van der Vliet werd in 2000 tot voorzitter gekozen. Mede onder zijn leiding werd de kort daarvoor betrokken nieuwe accommodatie verder ontwikkeld.

Na een periode van bijna 20 jaar heeft Van der Vliet besloten de voorzittershamer neer te leggen. 'Tijd voor nieuwe gezichten', heeft hij aangegeven.