Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Leerdam Sport’55 aast op revanche

18 dec 2014, 13.56Nieuws

LEERDAM - De Leerdamse ploegen LRC Leerdam en Leerdam Sport’55 worden traditioneel genoemd als ploegen die ver in het toernooi om de Champions Cup kunnen komen.

Achraf Chentouf, twee jaar geleden speler van het toernooi, denkt dat zijn Leerdam Sport inderdaad hoge ogen kan gooien. De Leerdammers bereikten twee jaar geleden de finale. Vorig seizoen was de kwartfinale het eindstation. Beide keren lag Unitas in de weg.

“We hebben nog steeds hetzelfde team, dus we moeten weer ver kunnen komen”, zegt Chentouf. “In onze poule mogen we SV Noordeloos en Raptim zeker niet onderschatten, maar ik denk dat we met GJS strijden om de winst in de groep.” Voor Chentouf is er maar één droomfinale. “We willen revanche tegen Unitas.”

Voorzichtiger
Bij LRC zijn ze iets voorzichtiger. André Zondag neemt de begeleiding op zich. “Het is niet de bedoeling dat ik ook ga spelen”, zegt Zondag, die bij Jogadores CF wekelijks op hoog niveau in de zaal actief is. De Leerdamse selectie is nog niet bekend. “De focus ligt op het veld, maar we nemen dit toernooi zeker serieus. We moeten alleen kijken wie wil en kan meedoen.”

De poule met Unitas, Groot-Ammers en Herovina is niet eenvoudig. “Unitas is de topfavoriet. Misschien kunnen we ze verrassen. En anders moeten we door als beste nummer twee”, besluit Zondag.  

Maarten van Hoogevest