Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Leerdam Sport’55 versterkt zich met Van Heusden en Gökdemir

18 mei 2019, 08.40Nieuws

LEERDAM – Leerdam Sport’55 heeft voor volgend seizoen twee nieuwe spelers vastgelegd. Zowel Maurits van Heusden als Resul Gökdemir verkast naar Leerdam.

Maurits van Heusden komt over van competitiegenoot Zuilichem. Eerder was de 23-jarige  middenvelder/centrale verdediger aanvoerder bij Brakel. Daarvoor doorliep hij de jeugdopleiding van Nivo Sparta.

Ook Resul Gökdemir gaat de kleuren van de ploeg van Yoni Sahertian verdedigen. Hij is via omzwervingen bij Asperen en Raptim terug op ‘het oude nest’. Leerdam Sport ziet in hem een speler die op iedere positie in de verdediging inzetbaar is, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >