Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lekkerkerk-trainer Fred van Zon: ‘Het kan alle kanten op’

28 aug 2015, 08.45Nieuws

LEKKERKERK • Verwacht van Lekkerkerk-trainer Fred van Zon geen boude uitspraken. Hij heeft namelijk geen idee hoe de vierdeklasser zich komend seizoen gaat manifesteren.

“De beleving van de ploeg is bepalend voor eventueel succes. Dat was het afgelopen seizoen niet anders. Een sterke serie werd afgewisseld met een mindere reeks. Kwaliteit is voldoende aanwezig, maar je zal ook mentaal sterk moeten zijn.”

Geen flauw idee
De 4e klasse C ziet er heel anders uit dan vorig seizoen. Op enkele streekgenoten na treft Lekkerkerk vooral Rotterdamse en Dordtse tegenstanders. “Ik heb geen flauw idee hoe sterk die ploegen zijn. Ik heb begrepen dat Zwarte Pijl een behoorlijk team heeft en dat Dubbeldam en DFC – van oudsher – veel in huis hebben. Tel daarbij Dilettant met acht teruggekeerde spelers van tweede klasseniveau en je hebt de kanshebbers op een rijtje.”

Bij Lekkerkerk is spits Pim Molenaar teruggekeerd van Dilettant en neemt Matthew Edwards de plek onder de lat over van Tom van Klei.

Lees meer over : vv Lekkerkerk, Fred van Zon