Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lekvogels blij met nieuw kunstgrasveld

15 sep 2018, 23.05Nieuws

LEXMOND - Sportcomplex Het Bosch wordt steeds mooier. Kort na de opening van het kunstgrasveld van LKV Het Bosch kon ook Lekvogels zaterdag een nieuwe kunstgrasmat in gebruik nemen.

Die eer was voorbehouden aan oud-wethouder Wim Mulckhuijse van de gemeente Zederik. "Zijn inspanning is onmisbaar geweest", stipte Lekvogels voorzitter Jan de Jong in zijn speech aan.

(foto: Rick den Besten)

Mulckhuijse meende op zijn beurt dat Lekvogels op het nieuwe veld "een enorme doorontwikkeling" kan maken, waarbij hij de hoop uitsprak dat de Lexmondse club het niveau van de vierde klasse kan ontstijgen.

Ook De Jong straalde. "Het is een bijzondere dag voor Lekvogels. Een investering voor de toekomst die sportieve voordelen biedt."

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >