Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lekvogels-trainer Sponselee kondigt vertrek aan bij VCW

10 okt 2017, 18.35Nieuws
(foto: Jan Volwerk)

LEXMOND - Raymond Sponselee zal volgend seizoen geen trainer meer zijn van zondagvierdeklasser VCW. Sponselee heeft bij de club uit Wagenberg, in de competitie tegenstander van onder meer Be Ready en Dussense Boys, zijn vertrek aangekondigd.

Raymond Sponselee is ook trainer van zaterdagvierdeklasser Lekvogels. Naar verwachting gaat hij rond de winterstop met de Lexmondse club in gesprek over contractverlenging.

Sponselee, in het bezit van het diploma UEFA B, wil volgend seizoen sowieso een zaterdag- en zondagclub blijven trainen. "Het liefst een tweede- of derdeklasser, maar ik sta ook open voor een mooie club met ambities op lager niveau."

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Raymond Sponselee, Lekvogels, VCW