Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lennard van Andel schutter van de week, maar de mooiste is van Ahmed el Azzouti

08 okt 2018, 11.12Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Schutter van de week is Sparta’30-middenvelder Lennard van Andel. Hij scoorde in de met 1-6 gewonnen wedstrijd tegen Haaften liefst drie keer.

Vier spelers waren in het weekeinde tweemaal productief. Bij Sparta’30 was het dubbel raak voor Anrico Visser Voor GRC scoorde de tweeling Van den Oever waarvan Michael twee keer. Fabio de Lang werd door Wilhelmina’26 twee keer gefeliciteerd voor zijn twee treffers in de Maasdijkderby tegen NOAD’32.

De allermooiste doelpunten kwamen van de voet van Ahmed el Azzouti, die Kozakken Boys naar de winst op VVSB schoot. Robin van den Noort scoorde één keer en blijft lijstaanvoerder.

Jakko Sport Topscorersbokaal
Zes doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready).
Vier: Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys), Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk), Lennard van Andel (Sparta’30).
Drie: André Segeren (Dussense Boys).

Kontaktbokaal
Negen punten: Kozakken Boys.
Acht: GDC.
Zeven: Sleeuwijk, Woudrichem.
Zes: Sparta’30 , Wilhelmina’26.
Vijf: Achilles Veen, Almkerk, Be Ready.
Vier: GRC 14.
Drie: Altena, Dussense Boys.
Twee: NOAD’32.