Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Leo van Steenis als tweede trainer naar De Alblas

10 feb 2012, 22.47Nieuws

OUD-ALBLAS - Met het contracteren van Leo van Steenis als trainer van het tweede elftal heeft zaterdagderdeklasser De Alblas de technische staf voor volgend seizoen rond.

Van Steenis was eerder als trainer verbonden aan Alblasserdam (eerste en tweede elftal), Dubbeldam (eerste en tweede elftal en A1) en Hardinxveld (tweede elftal). Hij volgt bij De Alblas William Rijsdijk op, die doorschuift naar de positie van hoofdtrainer.

Theo van Meerendonk tekende voor een jaar bij als trainer van het derde en vierde elftal. Ook keeperstrainer Harold Verberkmoes en verzorger Ralph van der Aar blijven minimaal nog een seizoen aan De Alblas verbonden.