Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Leon de Bruijn in bestuur Schelluinen

29 sep 2011, 06.25Nieuws

SCHELLUINEN - Voormalig eerste-elftalspeler Leon de Bruijn van vv Schelluinen staat op het punt toe te treden tot het bestuur van de tweedeklasser.

Indien de ledenvergadering vrijdagavond 30 september instemt met zijn voordracht, dan wordt de voormalige nummer 11 één van de beleidsbepalers van de club. De Bruijn heeft de afgelopen maanden 'stage' gelopen bij het bestuur, waarin ook zijn vader Jan en schoonvader Jan van Driel als voorzitter respectievelijk wedstrijdsecretaris zitting hebben.

Overigens krijgt De Bruijn, die afgelopen seizoen afscheid nam van het voetballen op het hoogste niveau, vrijdagavond 21 oktober zijn afscheidswedstrijd op Scalune. Op die avond worden ook Jerôme Ceton en leider Bert Verhoef uitgeluid.