Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Lichte hersenschudding Guido Luiten

04 mrt 2015, 06.30Nieuws

LEERDAM - LRC'er Guido Luiten hoopt er zaterdag tegen DTS Ede gewoon bij te kunnen zijn.

Luiten kreeg in de tweede helft van de wedstrijd tegen SVL een flinke dreun op zijn hoofd.

“Ik weet eigenlijk niet meer wat er gebeurd is. Volgens mij kreeg ik een schouder vol op mijn oogkas. Op de terugweg in de bus heb ik drie keer overgegeven. Meteen naar huis gebeld en mij door mijn vriendin in Leerdam op laten halen. Het voelde niet goed. Tijdens het laatste deel van de wedstrijd had ik al geen goed zicht meer uit mijn rechteroog.”

Lichte hersenschudding
Een bezoek aan de huisartsenpost in het ziekenhuis gaf duidelijkheid: een lichte hersenschudding.

“Zaterdagavond gelegen. Met rust moet het weer beter gaan. En het voelt nu (maandagavond, red. ) al veel beter. Ik heb nog wel een zwaar hoofd, maar heb er hoop op dat ik donderdag weer bij de groep aansluit. Voor zaterdag focussen op DTS Ede. Wij kunnen niets meer plannen, want we moeten ‘gewoon’ elke wedstrijd winnen en afwachten of SVL steekjes laat vallen. Ik verwacht niet dat die ploeg alles gaat winnen.”

(bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)

Lees meer over : LRC Leerdam, Guido Luiten