Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC bekert in Eindhoven

21 nov 2011, 14.36Nieuws

LEERDAM/REGIO - Komend weekend is er in het voetbal alleen een inhaalprogramma. Vanwege het voorspoedige verloop van de competitie door het erg droge najaar zijn er echter nauwelijks inhaalduels.

Alleen in de tweede klasse F moet zaterdag de achterstallige wedstrijd in Zwijndrecht tussen Pelikaan en Hardinxveld worden afgewerkt. Mogelijk wordt zondag de afgelopen weekend afgelaste competitiematch Ophemert-Wadenoijen in de vijfde klasse nog ingelast. Wadenoijen strijdt dan na twee nederlagen voor behoud van haar titelkansen en thuisclub Ophemert wil in dit burenduel haar voorlaatste plaats graag verbeteren.
Wel wordt er komend weekend en volgende week dinsdagavond volop voor de KNVB beker gespeeld. Hoofdklasser LRC is nog de enige regioclub in de bekerrace. LRC komt in Brabant in actie tegen zondag tweedeklasser Gestel. Die Brabantse ploeg bleek niet bereid om dit cupduel al naar komend weekend te vervroegen. Dus wordt de bekerwedstrijd tussen Gestel en LRC gewoon op dinsdagavond 29 november om acht uur in Eindhoven gespeeld. De winnaar van dit duel speelt in de volgende bekerronde thuis tegen de winnaar van de cupwedstrijd Haarsteeg-WODAN. Aan haar twee klassen hogere stand in de competitie is LRC eigenlijk wel verplicht om tegen Gestel verder te bekeren, maar de praktijk zal uitwijzen of dit ook realiteit wordt.

Lees meer over : bekervoetbal, LRC, Gestel