Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC klaar voor topper tegen VVZ’49

04 dec 2013, 09.06Nieuws

LEERDAM - LRC-trainer Marcel van Steenis bereidt zijn groep, zoals gebruikelijk, gedegen voor op de wedstrijd van zaterdag tegen koploper VVZ’49. Een bijzonder duel omdat LRC Leerdam de koppositie weer kan overnemen van de ploeg uit Soest.

Maandag werd nog even teruggekeken naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Van Steenis: “Wij haalden voor rust het maximale rendement uit de weinige kansen. Na de hervatting stond het veel beter en hadden wij binnen twintig minuten een aantal keren moeten scoren. De mooiste kansen werden echter om zeep geholpen en dat mag eigenlijk niet. Nu kwamen wij nog bijna in de problemen en dat was absoluut niet nodig.”

Ziekenboeg
Van Steenis ziet de ziekenboeg steeds verder leeglopen. Mogelijk keert Arie van Houwelingen zaterdag terug in de basis. Hans Odijk sluit weer aan bij de groep. Voor zaterdag is Joost van der Weiden (lies) een vraagteken. Daarnaast rekent Van Steenis dit seizoen niet meer op Mo Houdoe, Danny Verwolf en Tim Ippel.

Bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam