Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC Leerdam viert jubileum met feestweek

22 jun 2018, 07.15Nieuws

LEERDAM - LRC Leerdam bestaat dit jaar 60 jaar. Tijdens de jubileumreceptie op 20 februari, de oprichtingsdatum van LRC Leerdam, is hier al bij stil gestaan.

Van 23 juni t/m 30 juni groot feest bij LRC met een programma met 'voor elk wat wils'.

Het zwaartepunt van de festiviteiten ligt op beide zaterdagen met twee spetterende feestavonden waar iedereen welkom is. Maar ook op de tussenliggende dagen is er van alles te beleven op sportpark Bruinsdeel.

 

Hollandse Avond
Het programma begint zaterdag 23 juni, de dag waarop ook het Ben Kool Toernooi voor seniorenteams wordt gehouden. Aansluitend aan dit toernooi begint een fantastische Hollandse Avond met medewerking van drie Nederlandstalige artiesten.

Naast 'huiszanger' Bas zetten Joey Martens en Erik van Kruiselbergen het feestplein op stelten. De tijd tussen de optredens wordt gevuld door DJ Firejaxx, bekend van verschillende feesten bij LRC Leerdam en in de regio.

Bingo
Dinsdagavond 26 juni gaat de feestweek verder met een grote jubileumbingo. Bij deze geldbingo zijn alleen geldprijzen te winnen. De hoofdprijs is maar liefst € 300. De zaal gaat dinsdag om 18:30 uur open, om 19:30 gaan de balletjes rollen.

Woensdagmiddag 27 juni staat in het teken van de jeugd. Voor alle jeugdleden van O13 en jonger komen de trainers van FC Utrecht naar LRC om een leuke trainingsclinic te geven. De clinic begint om 14:00 uur.

Presentatie
Woensdagavond wordt het cadeau dat LRC tijdens de jubileumreceptie van sponsoren kreeg uitgepakt. Hans van Breukelen en Evert ten Napel verzorgen een avondvullende presentatie. Deze avond is toegankelijk voor leden en sponsoren. De avond begint om 19:30 uur, de kantine is vanaf 18:30 uur open.

Jubileumwedstrijd
Donderdag 28 juni speelt LRC Leerdam 1 een jubileumwedstrijd tegen een team met spelers die in het verleden hun sporen hebben verdiend bij LRC. LRC Leerdam speelt met de nieuwe selectie voor volgend seizoen. Een 'must' dus voor alle supporters en iedereen die het leuk vindt om naar een leuk potje voetbal te kijken én de spelers van 'vroeger' nog eens te zien.

Darten
Vrijdag 29 juni staat in het teken van darten. Die avond wordt het jubileum koppeltoernooi georganiseerd. Aan dit darttoernooi mogen alle leden van 16 jaar en ouder, maar ook darters van buiten de club meedoen. Opgeven via e-mail (dwenw@hotmail.nl) is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 32 koppels meedoen.

Familiedag
Zaterdag 30 juni wordt de feestweek afgesloten met de traditionele Familiedag. Het jaarlijkse spektakel met het onderlinge voetbaltoernooi en de spetterende, afsluitende feestavond.