Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

LRC verwelkomt Ricardo Papilaja terug in selectie

11 okt 2018, 13.33Nieuws

LEERDAM - LRC-trainer Rob Hilbers heeft dit seizoen de beschikking over Ricardo Papilaja. Hij had zich eind van het vorig seizoen laten overschrijven naar Heukelum maar heeft besloten toch weer naar LRC terug te gaan.

Die mogelijkheid was er omdat Papilaja nog geen bindende wedstrijd gespeeld heeft voor Heukelum. Vanaf donderdag 11 oktober is hij officieel speelgerechtigd. Dat is overigens geen garantie dat hij aanstaande zaterdag op bezoek bij GRC’14 al binnen de lijnen zal komen.

Papilaja speelde in de jeugd bij Heukelum, waar hij ook enkele seizoenen in het eerste elftal speelde. Verder kwam hij uit voor Schelluinen, Roda Boys en WNC. 

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >