Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Maarten Lievaart (Herovina): 'Deze klasse ligt ons wel'

13 sep 2017, 11.54Voorbeschouwing

HERWIJNEN - Maarten Lievaart is blij weer terug te zijn op sportpark De Kol.

"Het voelt weer als vanouds. Het is vertrouwd. Het is zeker leuk om hier weer te zijn. Ik heb het bij Herovina ook altijd naar mijn zin gehad", zegt Lievaart.

In z'n eerste jaar na zijn terugkeer naar GRC 14 (Lievaart kwam eerder uit voor voorganger Rijswijkse Boys) promoveerde die ploeg naar de eerste klasse. "In die promotie heb ik nog wel mijn aandeel gehad, maar de 1e klasse was voor mij een stap te ver. Al had ik het niet willen missen, want ik heb een hoop geleerd."

Derde klasse
Lievaart is blij dat er in Herwijnen weer in de derde klasse gevoetbald gaat worden. "We hebben veel jonge jongens die daar een hoop kunnen leren. Voor ons valt daar voetballend meer te halen dan in de 4e klasse. En voor mezelf zou de stap terug naar de vierde klasse ook wat te vroeg zijn geweest."

Lievaart denkt dat Herovina zich in de Brabantse 3e klasse D moet kunnen handhaven. "Deze klasse ligt ons wel. Ik denk niet dat wij degradatievoetbal hoeven te spelen, al is handhaving wel de eerste doelstelling. Spelen om plek vijf tot negen zou super zijn."

Spitsenkoppel
Lievaart lijkt bij Herovina een spitsenkoppel te gaan vormen met Kevin Steenbruggen. "Met hem en ook met Jeffrey van der Meijden kan ik uitstekend uit de voeten. Met nog een paar jonge talentvolle jongens op het middenveld zit het wel aardig in elkaar."

Herovina begint uit bij het gedegradeerde BLC. "Een voor ons onbekende tegenstander. We kunnen er dus blanco in. Het zou heel mooi zijn om met drie punten te beginnen."

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >
Lees meer over : Maarten Lievaart, Herovina