Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Maarten van Gastelen ook volgend seizoen trainer van Nieuw-Lekkerland

15 dec 2018, 17.54Nieuws
Richard van Hoek Fotografie

NIEUW-LEKKERLAND - Maarten van Gastelen is ook volgend jaar trainer van Nieuw-Lekkerland. De 42-jarige oefenmeester uit Sliedrecht heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Van Gastelen is aan zijn eerste jaar bezig bij Nieuw-Lekkerland. Onder zijn leiding staat onze hoofdmacht momenteel in de top van 1C. ,,Er is een uitstekende klik tussen de spelers, staf en mij”, aldus Van Gastelen. ,,En ik geniet enorm van de entourage rondom wedstrijden.”

Voorzitter Wim den Ouden: ,,We zijn op alle fronten heel tevreden over Maarten en zijn blij dat hij ook volgend seizoen bij ons werkzaam is.”

Van Gastelen was voor Nieuw-Lekkerland vijf jaar hoofdtrainer van Streefkerk. Als voetballer kwam hij onder meer uit voor ASWH en Papendrecht-zondag.