Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Manuel Langendoen per direct opvolger Edwin van de Braak bij WSV Well

10 jan 2019, 22.52Nieuws

WELL - WSV Well heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Edwin van de Braak. Damestrainer Manuel Langendoen neemt zijn taken over.

"Het is in goed onderling overleg met alle partijen gegaan", zegt Well-voorzitter Adri Sprong. "Edwin kiest voor een andere maatschappelijke carrière en kan hiermee de verantwoordelijkheid van trainer niet optimaal combineren."

 

Internationale functie
Van de Braak bevestigt de lezing van de voorzitter. De trainer heeft sinds 2 januari een nieuwe werkgever in Rotterdam, in een internationale functie. "In november hoopte ik het seizoen nog te kunnen afmaken", vertelt Edwin van de Braak, die al wel had aangegeven er komende zomer mee te  zullen stoppen. "Maar al na één week is bekend dat ik in de eerste vijf weken minimaal vijf trainingen zou moeten missen. En er is geen enkel vooruitzicht dat ik er na die periode vaker zal zijn. Sterker, het reizen zal alleen maar toenemen en daarmee ook mijn afwezigheid."

Enige juiste keuze
Van de Braak heeft er dan ook alle begrip voor dat het bestuur van WSV Well op zoek is gegaan naar een oplossing. "Dat is voor iedereen beter. Voor mij eindigt 24 jaar trainerschap op een trieste donderdag in januari. Ik ervaar dat als zeer teleurstellend, maar het is de enige juiste keuze in deze situatie."

Voor zijn periode bij WSV Well werkte Edwin van de Braak als trainer bij DSC en Brakel.

 

 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >