Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Marcel van Steenis ook volgend seizoen trainer van Tricht

06 feb 2019, 16.36Nieuws
Marcel van Steenis. (foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

TRICHT - VV Tricht heeft de trainersstaf voor volgend seizoen rond. Hoofdtrainer Marcel van Steenis, Roger Waroux (trainer tweede elftal), Jeroen Brouwer (trainer JO19-1) en keeperstrainer Ben van Baaren tekenen allemaal voor een jaar bij.

"Hun visie óp het voetbal en passie vóór het voetbal passen ten volle bij onze eigen ambities en beleidsplannen en stemmen ons uitermate hoopvol voor de toekomst", laat John van Riemsdijk weten namens het bestuur.

Van Steenis begint komende zomer aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van Tricht, waar hij in 2016 terugkeerde. Aan het begin van zijn trainerscarrière, vanaf 1999, was hij ook al vier jaar trainer van Tricht.

Marcel van Steenis, die met Tricht momenteel elfde staat in de 2e klasse F, werkte verder bij SC Everstein, Theole, SV Meerkerk en LRC Leerdam.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >