Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Marcel van Steenis wordt trainer van Tricht

13 jan 2016, 13.33Nieuws
Marcel van Steenis keert volgend seizoen terug als hoofdtrainer van Tricht. (foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

TRICHT – LRC-trainer Marcel van Steenis uit Meteren wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van voetbalclub Tricht. Hij wordt medio dit jaar de opvolger van de huidige trainer Marco Verbeek uit Culemborg.

Binnen de voetbalclub Tricht ontstond commotie nadat het bestuur een week eerder had besloten het contract met Marco Verbeek na dit seizoen niet te verlengen. Marco Verbeek is bezig aan zijn eerste seizoen in Tricht en na een stroeve competitiestart zijn de prestaties van de tweedeklasser in de laatste maanden duidelijk verbeterd. De spelersselectiegroep wilde graag verder met Verbeek, maar het bestuur besliste anders. Regio Voetbal berichtte er al uitvoerig over.

Loopbaan Van Steenis
Marcel van Steenis is nu in Leerdam voor het vierde jaar trainer bij LRC, waarmee hij vorig jaar naar de hoofdklasse promoveerde. Aan het begin van zijn trainersloopbaan was hij ook al eens trainer van Tricht en in 1999 was Tricht zijn eerste klus als hoofdtrainer na zijn start als B-trainer bij RKDVC in Drunen. Hij bleef toen tot 2003 vier seizoenen hoofdtrainer in Tricht. Via SC Everstein, Theole, Meerkerk en LRC keert hij straks dus in Tricht terug.