Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Marco Goudswaard nieuwe voorzitter Dilettant

28 jun 2018, 13.54Nieuws

KRIMPEN A/D LEK - Marco Goudswaard is door de ledenvergadering van Dilettant unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter (ad interim).

De zaterdagderdeklasser heeft een aantal maanden zonder voorzitter gezeten, totdat bestuurslid sponsoring Marco Goudswaard zich bereid toonde die taak op zich te nemen. Vooralsnog op ad-interim basis, maar met een optie op een definitieve benoeming.

'Vanuit zijn brede netwerk, zijn grote betrokkenheid bij de club en zijn vermogen tot samenwerken en verbinden, zien wij in Marco een waardig boegbeeld van v.v. Dilettant en wensen wij hem veel plezier in deze functie', melden zijn medebestuursleden op de clubwebsite.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >