Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Marien van Tussenbroek en Heerewaarden blijven elkaar trouw

04 jan 2016, 10.29Nieuws

HEEREWAARDEN – Vijfdeklasser Heerewaarden en trainer Marien van Tussenbroek blijven ook volgend seizoen aan elkaar verbonden. Van Tussenbroek is momenteel aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij Heerewaarden, waar hij Ad Schippers opvolgde, bezig. 

De 46-jarige trainer kent Heerewaarden als zijn eigen broekzak. Vanaf zijn zesde speelde hij er. Wel maakte hij als speler een uitstapje van zeven jaar naar Rossum dat destijds onder trainer Bert Ruijsch vanaf de zesde klasse opstormde naar de tweede klasse.

Als trainer was hij eerder werkzaam in de functie van assistent-trainer onder John Laponder bij Alem, GVV’63 en DSC. Dit seizoen staat Van Tussenbroek voor het eerst op eigen benen en staat hij in de vijfde klasse C met Heerewaarden op een zevende plaats.