Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Mark Buijs per direct gestopt als trainer van FC Perkouw

30 jan 2019, 10.55NieuwsUpdate

BERKENWOUDE - Mark Buijs is per direct opgestapt als trainer van FC Perkouw.

De beslissing van het bestuur van de zaterdagderdeklasser om zijn contract niet te verlengen viel bij hem niet in goede aarde.

Nadat de Krimpenaar zaterdag van Perkouw-voorzitter Willem van Wijngaarden hoorde, dat zijn dienstverband na dit seizoen zou eindigen bij de zaterdagderdeklasser, gooide Buijs maandagavond de handdoek in de ring.

,,Na een moeizame start – de complete voorhoede haakte vorig seizoen af – ging het de laatste competitieduels hartstikke goed. Voor de winterstop wonnen we met 6-0 van Dilettant en in de eerste wedstrijd van dit jaar sleepten we in Vlaardingen tegen nummer drie DVO’32 een 1-1 gelijkspel uit het vuur. Het bestuur verweet mij dat ik tekort schoot in de communicatie. Ik ben inderdaad kort van stof, maar ik heb nooit klachten mijn kant op zien komen. Daarom viel de mededeling van het niet verlengen van mijn contract erg rauw op mijn dak.”

Lees ook: https://regio-voetbal.nl/nieuws/fc-perkouw-niet-verder-met-mark-buijs

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >
Lees meer over : Mark Buijs, FC Perkouw